Operatieassistenten OK kijken op scherm tijdens operatie met robot

Ingreep posttrombotisch syndroom bij Rijnstate wordt vergoed



Sinds 2018 wordt een operatie bij posttrombotisch syndroom weer vergoed door de zorgverzekeraars. Rijnstate is een van de vier Nederlandse ziekenhuizen die deze ingreep mag doen. De andere centra zijn UMC Maastricht, Veneus Centrum Noord-Oost Nederland en VUmc/AMC.

Voor deze behandeling werkt Rijnstate samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Patiënten met chronische trombose kunnen in Arnhem of Ede terecht voor een eerste afspraak als ze een verwijzing hebben van hun huisarts of specialist. Als een operatie nodig is, vindt deze in Rijnstate Arnhem plaats.

Verwijzen

Verwijzen kan via ZorgDomein >Heelkunde > overige zorgvragen (regulier), waarin u aangeeft dat patiënt komt voor een diepveneuze occlusie.

Meer informatie

Meer lezen over deze behandeling
Verhaal van een patiënt die geopereerd is

 

Behandeling van hart- en vaatziekten

Verschillende specialisten op het gebied van hart- en vaatziekten werken samen voor de beste zorg. Met innovatieve behandelmethoden en de meest moderne apparatuur. Jaarlijks behandelen we in het Rijnstate Vasculair Centrum zo’n 7.000 patiënten voor hart- en vaataandoeningen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: