Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate en Vitesse vragen samen aandacht voor risico’s op buikaneurysmaRijnstate en Vitesse organiseren samen twee activiteiten voor de inwoners van Arnhem en omgeving om de bewustwording voor risico’s op buikaneurysma te vergroten.

18 januari: wedstrijd Vitesse-Excelsior

De eerste activiteit is op vrijdag 18 januari in stadion Gelredome, voor aanvang van de wedstrijd Vitesse – Excelsior. Artsen, verpleegkundigen en vaatlaboranten van het Rijnstate Vasculair Centrum staan die avond op de promenade van het stadion om voorlichting te geven over buikaneurysma.

12 februari: informatieavond Rijnstate Arnhem

De tweede activiteit is op dinsdagavond 12 februari in Rijnstate Arnhem. Dan is er een informatieavond over buikaneurysma, met als speciale gast Edward Sturing, assistent trainer van Vitesse.

Het kan zijn dat patiënten van u aanwezig zijn bij deze activiteiten en daarna bij u op het spreekuur komen met vragen. Of met het verzoek om een verwijzing naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Meer informatie over buikaneurysma

 

 

 

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: