Nieuwjaarsloop Rijnstate deelnemers lopen parcours met locatie Arnhem op achtergrond

Inschrijven voor de Nieuwjaarsloop op vrijdag 11 januari 2019



Rijnstate organiseert weer een nieuwjaarsestafetteloop. Ook verwijzers kunnen met een team meedoen! Teamcaptains kunnen hun team aanmelden via inschrijven.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 8 januari 23.59 uur.

De rou­te

De rou­te van de nieuw­jaars­loop is ca. 2,7 km lang en loopt bij lo­ca­tie Arn­hem, over het fiets­pad langs de Park­weg naar Zij­pen­daal­se­weg en te­rug. De start is om 14.30 uur, de fi­nish is rond 16.30 uur. Er is geen her­start. Dit is dus het­zelf­de als vo­rig jaar.

Prijs­uit­rei­king

Aan­slui­tend wor­den, tij­dens de nieuw­jaars­re­cep­tie om 17.00 uur de prij­zen uit­ge­reikt.

De spel­re­gels

Elk team be­staat uit 6 deel­ne­mers en moet een unie­ke naam heb­ben. Dus Team 'de Lo­per­tjes I' en Team 'de Lo­per­tjes II' is niet mo­ge­lijk. Dit heeft te ma­ken met het in­schrijf­sys­teem. De Rijn­sta­teteams mo­gen niet meer aan­ge­vuld wor­den met ex­ter­nen. Uit­zon­de­ring zijn een aan­tal, door de or­ga­ni­sa­tie ge­ïn­vi­teer­de, ex­ter­ne teams. Als huisarts/verwijzer in de regio Arnhem/de Liemers bent u van harte welkom om deel te nemen!

Team­sa­men­stel­ling

Dit jaar is de team­sa­men­stel­ling ge­wij­zigd en is als volgt:

Elk team be­staat uit 6 unie­ke lo­pers die al­le 6 voor het klas­se­ment mee­tel­len. El­ke lo­per mag één keer lo­pen. Een lo­per mag wel voor twee ver­schil­len­de teams uit­ko­men. Wan­neer een lo­per voor twee ver­schil­len­de teams uit­komt moet in dit ge­val na­tuur­lijk van start­num­mer met bij­be­ho­ren­de chip ge­wis­seld wor­den.

De volg­or­de van star­ten is niet be­lang­rijk en be­hoeft bij wij­zi­gin­gen ook niet wor­den door­ge­ge­ven. Start­num­mer en chip be­pa­len de tijd en pun­ten van de lo­per.

In­schrij­ven

Via de­ze link komt u op de pa­gi­na van In­schrij­ven.nl om je team in te schrij­ven. Na­dat u de ge­vraag­de ba­sis­ge­ge­vens (team­naam, naam cap­tain en adres) hebt in­ge­vuld en ver­zon­den ont­vangt u een be­ves­ti­gings­mail. Zo­dra de in­schrij­ving is ge­ac­ti­veerd ont­vangt u op­nieuw een mail met een per­soon­lij­ke toe­gangs­co­de. Per for­mu­lier schrijft u één team in. Van de team­le­den heeft u een voor­naam, ach­ter­naam, ge­slacht en ge­boor­te­da­tum no­dig. Let op: be­waar de per­soon­lij­ke toe­gangs­co­de goed, want die heeft u no­dig om op de pa­gi­na in te log­gen voor het in­voe­ren van de team­le­den en voor wij­zi­gin­gen en aan­vul­lin­gen van uw team.

Dead­line in­schrij­ven

Dead­line in­schrij­ven is dins­dag 8 ja­nu­a­ri 2019 om 23.59 uur.

Mu­ta­ties via in­schrij­ven.nl

Wij­zi­gin­gen kun­nen tot woens­dag 10 ja­nu­a­ri 2018, 18.00 uur via in­schrij­ven.nl wor­den door­ge­voerd.

Mu­ta­ties op de dag zelf

Op de dag zelf ont­vangt u bij de start­num­mers en de chips een deel­ne­mers­lijst van uw team. De al­ler­laat­ste mu­ta­ties kun­nen ter plek­ke nog op de lijst wor­den in­ge­vuld en wor­den aan­ge­le­verd bij het se­cre­ta­ri­aat in de tent waar de start­num­mers wor­den uit­ge­ge­ven. Er wor­den al­leen na­men ge­mu­teerd, niet de loop­volg­or­de.

Chips na fi­nish in­le­ve­ren!

Voor ont­bre­ken­de chips wor­den ons kos­ten in re­ke­ning ge­bracht. Wij ver­zoe­ken u dan ook drin­gend om di­rect na de fi­nish de chip in de daar­voor be­stem­de bak ach­ter te la­ten.

Vragen?

Bij vragen kunt u mailen naar nieuwjaarsloop@rijnstate.nl.

 

Na­mens de or­ga­ni­sa­tie Nieuw­jaars­loop.

nieuw­jaars­loop@rijn­sta­te.nl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: