1. Verloskunde
Specialismen
Verloskamer bad 2 verpleegkundigen

Verloskunde

De afdeling Verloskunde van Rijnstate biedt gezinsgerichte zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Ook vrouwen die door hun eigen verloskundige praktijk worden begeleid tijdens hun  zwangerschap, kunnen ervoor kiezen in ons ziekenhuis te bevallen.

Veilige zorg rond zwangerschap en geboorte staat bij Rijnstate hoog op de agenda. Daarom werken wij nauw samen met alle organisaties die bij de verloskundige zorg betrokken kunnen zijn in de regio.

Onze medewerkers

Op de afdeling obstetrie/verloskamers werkt een groot team enthousiaste medewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat uw verblijf op de afdeling zo prettig en veilig mogelijk verloopt.

U krijgt meerdere zorgverleners aan uw bed: gespecialiseerd verpleegkundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden, artsen en klinisch verloskundigen. Ondersteunend aan de zorg werken er ook service-assistenten en secretaresses op de afdeling.

Meer informatie

Hier vindt u folders, filmpjes en/of websites.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Ik ben blij dat ik bij mijn vrouw en zoontje kon blijven’
Familie Leunk - geboortezorg

Baby Louk krijgt te maken met zuurstoftekort bij zijn geboorte en komt op de High Care terecht voor observatie en onderzoek. Papa Jan Willem: "Gelukkig heeft hij er niets aan overgehouden. Doordat Louk en mijn vrouw Melissa op één kamer lagen, hebben we hem vaak zelf kunnen verzorgen."

Lees meer ofBekijk alle patiëntervaringen

Agenda

Hieronder vindt u aankomende bijeenkomsten en/of evenementen.