1. Informatiedag Bevallen@Arnhem
Gynaecologie
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Informatiedag Bevallen@Arnhem

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma, waarbij alle VSV-leden vertegenwoordigd zijn. Er worden presentaties gegeven over wat je kunt verwachten bij een bevalling, de medische bevalling, het kraambed en over baringspijn en de pijnstillingsmogelijkheden. Daarnaast word je rondgeleid op een verloskamer en is er een kraampjesmarkt. De toegang is gratis. In de centrale hal is er een informatiemarkt met stands van Rijnstate en verschillende regionale bedrijven.

Zaterdag 22 juni 2019 is de eerstvolgende informatiedag Bevallen@Arnhem.

Programma

Er zijn onder andere presentaties en informatiesessies over de bevalling, pijnbestrijding en borstvoeding. Ook geven we u praktische informatie, zoals: wat neem ik mee naar het ziekenhuis, waar en wanneer moet ik me melden.

De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. In het tijdschema vindt u een overzicht met alle tijden van de presentaties.

Baby Daan's Foto's Foto: Daan's Foto's

Gewoon binnenlopen

Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een tijd dat het u schikt en de presentaties bijwonen die voor u interessant zijn.

Advies: kom op tijd, als de zaal vol is dan sluiten we de deuren. Wij raden het af om (kleine) kinderen mee te nemen naar de informatiedag vanwege het informatieve karakter van de presentaties.

Locatie en parkeren

De informatiedag Bevallen@Arnhem vindt plaats in Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55 in Arnhem. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis.

Informatiedagen Bevallen@Arnhem

De volgende informatiedagen staan gepland:

  • 22 juni 2019
  • 7 september 2019
  • 23 november 2019

ZwApp

Tijdens de informatiedagen promoten we ook ZwApp. Dit is de App voor zwangeren die we binnen Rijnstate gebruiken. Het is een unieke app die u praktische en betrouwbare informatie geeft tijdens uw gehele zwangerschap. De app is te downloaden via de Google Playstore en via de App Store.