Gynaecologie
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Informatiedag Bevallen@Arnhem

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma, waarbij alle VSV-leden vertegenwoordigd zijn. Er worden presentaties gegeven over wat je kunt verwachten bij een bevalling, de medische bevalling, het kraambed en over baringspijn en de pijnstillingsmogelijkheden. Daarnaast word je rondgeleid op een verloskamer en is er een kraampjesmarkt. De toegang is gratis. In de centrale hal is er een informatiemarkt met stands van Rijnstate en verschillende regionale bedrijven.

Zaterdag 25 januari 2020 is de eerstvolgende informatiedag Bevallen@Arnhem.

Programma

Er zijn onder andere presentaties en informatiesessies over de bevalling, pijnbestrijding en borstvoeding. Ook geven we u praktische informatie, zoals: wat neem ik mee naar het ziekenhuis, waar en wanneer moet ik me melden.

De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. In het tijdschema vindt u een overzicht met alle tijden van de presentaties.

Baby Daan's Foto's Foto: Daan's Foto's

Gewoon binnenlopen

Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een tijd dat het u schikt en de presentaties bijwonen die voor u interessant zijn. Advies: kom op tijd. Als de zaal vol is dan sluiten we de deuren. Wij raden het af om (kleine) kinderen mee te nemen naar de informatiedag vanwege het informatieve karakter van de presentaties.

Nieuw! Interactieve workshop Baby en ouders in balans

Deze workshop gaat over het ouderschap en de eerste maanden met uw baby. Wat is normaal babygedrag? Hoe gaat u in op de signalen van uw baby en hoe vindt u een ritme met uw baby? Wat betekent het om ouder te zijn in deze tijd en wat heeft u daarvoor nodig? Aanstaande ouders kunnen ook zelf onderwerpen aandragen en er wordt een stellingenspel gedaan over ouderschap en babykennis. Deze workshop wordt verzorgd door jeugdverpleegkundigen van Jeugdgezondheidszorg (Consultatiebureau). Voor deze workshop meldt u zich aan bij de ontvangst.

Locatie en parkeren

De informatiedag Bevallen@Arnhem vindt plaats in Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55 in Arnhem. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis.

Informatiedagen Bevallen@Arnhem

De volgende informatiedagen staan gepland:

  • 25 januari 2020
  • 4 april 2020
  • 27 juni 2020
  • 19 september 2020
  • 21 november 2020
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: