Gynaecologie

Geboortezorg in beeld

Een bevalling is een gebeurtenis met impact waarop iedere ouder zich goed wil voorbereiden. Komt u bevallen in Rijnstate? Dan laten we graag zien wat u kunt verwachten. Neem een kijkje op de verloskamers, de gezinskamers, bekijk de route naar onze afdeling Geboortezorg of bereid u voor op (borst)voeding. Hieronder geven we u per onderwerp een goede indruk.

Kijk ook de filmpjes terug van ons digitale vragenuurtje, waarin we wisselende thema’s behandelen over alles wat te maken heeft met de geboorte van uw baby.

VSV kracht

Tijdens uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd, krijgen u en uw kind(eren) zorg van zorgverleners die zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband voor geboortezorg in de regio Arnhem: VSV kracht

Samenwerkingspartners VSV kracht:

  • Verloskundigenpraktijken regio Arnhem
  • Vakgroep gynaecologen
  • Rijnstate
  • Kraamzorgorganisaties regio Arnhem

Om onze zorgverlening te verbeteren, vragen wij u aan het einde van de zorg of u een vragenlijst wilt invullen. De vragen gaan over uw ervaringen met de verschillende zorgverleners die u gezien heeft, zoals de verloskundigenpraktijk, het ziekenhuis en de kraamzorgorganisatie.

Voor het toesturen van deze vragenlijst vragen wij toestemming om uw e-mailadres te mogen gebruiken.

Kraamzorg

Bekijk een filmpje van de beroepsvereniging KNOV (kraamzorg)

Kraamzorgorganisaties regio Arnhem

Consultatiebureau, JGZ (jeugdgezondheidszorg)

Het consultatiebureau zal vanaf de geboorte tot en met de leeftijd van 4 jaar periodiek controles uitvoeren en zorgen voor de vaccinaties van het Rijksvaccinatieschema.
Wilt u meer weten? Kijk dan naar het filmpje Welkom op het consultatiebureau

De Moederraad

De Moederraad is een initiatief van VSV Arnhem. De Moederraad is een platform van zwangeren en jonge moeders. Zij zitten regelmatig om tafel met de zorgverleners en professionals om actief mee te denken en de wensen en behoeften van aanstaande ouders kenbaar te maken. Het doel is om de  zorg continu verder te verbeteren. De Moederraad is o.a. actief op Facebook

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: