Verloskunde
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Kraambed

De afdeling Geboortezorg  heeft 31 gezinskamers waar jullie als gezin samen verblijven. Op de kamer zijn alle voorzieningen voor u en uw baby aanwezig. Er is naast een eigen badkamer extra ruimte op de kamer voor een wiegje of couveuse en er zijn voorzieningen om uw baby te verzorgen en te baden. Uw partner kan blijven slapen op de bedbank die u in de avond kunt uitklappen. Met een lakenset maakt uw partner zelf de bedbank op. We verwachten dat uw partner gepaste nachtkleding draagt. Overdag moet het bed van uw partner afgehaald zijn, zodat er meer zitruimte is in de kamer en de schoonmaakdienst overal goed bij kan. Het linnengoed kan opgeborgen worden in de lade van de bedbank. Uw partner kan gebruik maken van de voorzieningen op de kamer zoals douche en toilet. Washandjes en handdoeken mogen uit de kast gepakt worden.

Ontbijt verzorgen wij voor u tussen 07.30 en 09.00 uur. Uw partner kan tegen betaling mee eten met alle maaltijden, of van thuis eten meenemen. Koffie/thee is gratis verkrijgbaar bij de automaat op de afdeling in de gezinskamer.

In uw kast is een koelkast aanwezig. Hier kunt u uw meegebrachte voedingsmiddelen bewaren. Op de door u meegebrachte etenswaren graag een datum noteren en attent zijn op de vervaldatum. Ook kunt u hier de voeding voor uw baby neerzetten. In uw kast is een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt opbergen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: