Geboortezorg
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Ervaringsverhalen

'Muziek, heerlijk geurende olie en een eigen bad; de verloskamers in Rijnstate zijn van alle gemakken voorzien'

Soms begeleidt verloskundige Rodanña Engelhardt bevallingen bij mensen thuis. Lekker in hun vertrouwde omgeving. Maar als iemand daar zelf voor kiest of als er een speciale reden voor is rijdt ze mee naar het ziekenhuis. Sinds kort vindt ze haar weg op de nieuwe verloskamers van Rijnstate, met bevalbad! Hoe ervaart ze werken in deze nieuwe omgeving? Is er veel veranderd? We vroegen het haar.

Lees het hele verhaal van Rodanña

Bevallen in een bevalbad: ‘Het aanpakken van mijn dochter onder water was een speciaal moment dat ik nooit meer zal vergeten.’

Yentl Peters kijkt terug op een geslaagde bevalling. Op 27 juli 2021 werd haar dochter geboren in een van de verloskamers van Rijnstate. Haar naam is Aelix Bowie. Bijzonder detail: ze kwam in een bevalbad ter wereld. Hoe kijkt Yentl terug op haar bevalling? En hoe heeft ze het bevalbad ervaren? We vroegen het haar.

Lees het hele verhaal van Yentl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: