Onze werkwijze
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Kwaliteit en veiligheid

Veilige zorg rond zwangerschap en geboorte vinden we bij Rijnstate erg belangrijk. Daarom werken we nauw samen met alle organisaties in de regio die bij de verloskundige zorg betrokken kunnen zijn. U kunt hierbij denken aan de kraamzorg, eerstelijns verloskundige praktijken, Jeugdgezondheidszorg (JGZ), kinderartsen en huisartsen, maar ook aan de ambulance, maatschappelijk werk en medische psychologie.

Onze manier van samenwerken en werkafspraken zijn vastgelegd binnen het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV). We spreken elkaar, als zorgverleners betrokken bij zwangerschaps- en geboortezorg, met regelmaat op bijeenkomsten, scholingen en samenwerkingsprojecten. Ook wordt er gezamenlijk geoefend op calamiteiten.

Elkaar kennen en samen bepalen welke zorg, op welke manier en door wie het beste gegeven kan worden maakt de zorg veiliger en persoonlijker. Rijnstate werkt alleen samen met verloskundigen die lid zijn van het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV).

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: