Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

S.M. Meenderink

Spoedeisendehulparts
Als spoedeisendehulparts houd ik me bezig met de opvang, beoordeling en eerste behandeling van alle patiënten met een acute hulpvraag. Het mooie van dit werk op de SEH is dat elke dag anders is en dat je nooit weet wat de dag brengt. De afwisseling tussen zeer ernstig zieke patiënten en die met een wat simpelere hulpvraag vind ik heel leuk en uitdagend. Daarnaast vind ik het werken in een team met allemaal gedreven en bevlogen collega's ontzettend inspirerend. Binnen de afdeling heb ik speciale interesse in het werken en behandelen van zieke kinderen.

Opleiding en werkervaring

Sanne Meenderink (1980) begon in 1998 met haar studie Biomedische gezondheidswetenschappen aan de Radboud Universiteit. In 2002 rondde ze deze studie af met de hoofdvakken Epidemiologie en Evaluatie in de gezondheidszorg. In hetzelfde jaar startte ze met haar studie Geneeskunde. In 2006 behaalde ze haar artsexamen. Sinds 2006 werkt ze in Rijnstate. Van 2010 tot 2011 volgde ze hier de opleiding tot Spoedeisendehulparts. In 2011 trad ze toe tot de vakgroep Spoedeisende geneeskunde.

Speciale aandachtsgebieden

  • Opvang van zieke kinderen
  • Procedurele sedatie en analgesie
  • Spoedechografie

Nevenactiviteiten

  • Instructeur APLS-cursus

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging Spoedeisende Hulp Artsen
  • American College of Emergency physicians
  • Landelijke vereniging Artsen in Dienstverband
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: