Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. J. Holkenborg

Spoedeisendehulparts
Als spoedeisendehulparts ben ik dagelijks bezig met de opvang van patiënten met de meest uiteenlopende acute zorgproblemen. Het spreekt mij enorm aan om met snelle herkenning en aanpak van deze problemen vaak binnen een paar uur tijd veel te kunnen betekenen voor mijn patiënten. Bij Rijnstate krijgen SEH-artsen de ruimte om de spoedeisende geneeskunde verder te vernieuwen en ontwikkelen met als doel de patiëntenzorg te optimaliseren. Op onze bedrijvige SEH draag ik met plezier zorg voor de coördinatie tussen en samenwerking met andere specialisten. Ook vorm je vaak de link tussen de huisarts en het ziekenhuis. Ik ben trots om deel uit te maken van het grote team in Rijnstate dat zich dagelijks buigt over dit afwisselende werk.

Opleiding en werkervaring

Joris Holkenborg (1983) studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij werkte als poortarts in Zutphen, voordat hij in 2010 de overstap naar Rijnstate maakte, waar hij van begin 2011 tot 2014 de opleiding tot SEH-arts volgde. Na afronding daarvan trad hij in dienst als SEH-arts in het voorjaar van 2014.

Speciale aandachtsgebieden

  • ICT (Voorzitter ICT klankbordgroep)
  • Wetenschap

Nevenactiviteiten

  • Lid van de Ontwikkelingsgroep Elektronisch Portfolio voor de SEH-opleiding

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen (NVSHA)
  • American College of Emergency Physicians (ACEP)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: