Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Drs. S. Langenhuijzen

Spoedeisendehulparts
Als Spoedeisende Hulparts lever ik samen met mijn collega’s 24/7 zorg aan een breed scala aan patiënten. De herkenning en snelle diagnostiek van de acuut zieke patiënt vergt teamwork en een brede aanpak. Het werken op de Spoedeisende Hulp is iedere dag anders en daarmee uitdagend en afwisselend. Van levensbedreigend zieke mensen tot het plakken van een pleister en alles daartussen in. Het geeft mij voldoening om samen met het team, in zo kort mogelijke tijd, de beste zorg voor de individuele patiënt te leveren.

Opleiding en werkervaring

Drs. S. Langenhuijzen behaalde haar artsexamen in 2014 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze werkte als arts-assistent Spoedeisende Geneeskunde en Cardiologie in Bernhoven in Uden en in Rijnstate. In 2017 begon zij haar opleiding tot Spoedeisende Hulparts in Rijnstate, die zij in 2020 afrondde en waar ze nadien toetrad tot de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde .

Speciale aandachtsgebieden

  • Sectie kinderen veilig
  • Necrologiecommissie

Nevenactiviteiten

  • DOO Acute zorg

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen (NVSHA)
  • Landelijke vereniging Artsen in Dienstverband (LAD)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: