Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. S. van der Linden

Spoedeisendehulparts
Als SEH-arts streef ik samen met het gehele team 24/7 naar de beste spoedeisende zorg voor iedere patiënt. Hierbij ben ik me ervan bewust dat een bezoek aan de Spoedeisende Hulp verschillende emoties kan oproepen bij eenieder. Daar probeer ik, ondanks de hectiek op onze afdeling, altijd weer bij stil te staan. Communicatie is hierbij the key en ik blijf me daar dan ook keer op keer voor inzetten.

Opleiding en werkervaring

Sabine van der Linden (1987) studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij in 2012 haar artsexamen behaalde. Zij werkte als ANIOS Chirurgie en Intensive Care in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en als ANIOS Spoedeisende Geneeskunde in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. In 2016 begon zij aan de opleiding tot SEH-arts in Rijnstate. Na afronding van haar opleiding is zij in Rijnstate gebleven en sinds 2020 maakt zij ook deel uit van de vakgroep.

Speciale aandachtsgebieden

  • Procedurele sedatie en analgesie
  • Nervus femoralis blokkade

Nevenactiviteiten

  • Instructeur bij de landelijke Sedatiecursus
  • Coassistentenopleider

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: