Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Drs. N. Hoogkamp

Spoedeisendehulparts
Als specialist op het gebied van spoedeisende zorg ben ik toegewijd aan het coördineren van efficiënte patiëntenstromen en het verzekeren van de stabiliteit van acuut zieke patiënten. Binnen deze rol bied ik directe supervisie aan arts-assistenten op de Spoedeisende Hulp en huisartsen in opleiding. Het mooie aan werken op de Spoedeisende Hulp vind ik dat je samen met het team kan streven naar een goede multidisciplinaire samenwerking om kwalitatief hoogwaardige zorg te geven.

Opleiding en werkervaring

Nienke Hoogkamp (geboren in 1990) heeft Geneeskunde gestudeerd aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum+, waar ze in 2016 haar artsexamen succesvol heeft afgerond. Vervolgens was ze werkzaam als ANIOS Cardiologie bij diverse instellingen, waaronder het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, het Medisch Centrum Leeuwarden en het Radboud Universitair Medisch Centrum. Ze heeft tevens dienstgedaan als ANIOS Intensive Care in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en ze was ANIOS op de Spoedeisende Hulp van Rijnstate.

In 2019 heeft Nienke de volgende stap gezet in haar professionele ontwikkeling door te beginnen met haar opleiding tot Spoedeisende Hulp-arts bij Rijnstate in Arnhem. In 2023 heeft ze deze opleiding voltooid en heeft ze haar titel als SEH-arts behaald.

Speciale aandachtsgebieden

  • Spoedechografie Supervisor (NVHSA)
  • Gecertificeerd European Board Examination of Emergency Medicine Part A (EUSEM)
  • Topclass innovation in healthcare

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Spoedeisendehulpartsen (NVSHA)
  • European Society for Emergency Medicine (Eusem

Publicaties/onderzoek

  • Powernap studie. A prospective crossover study on the effect of powernaps for healthcare workers during nightshift in the Rijnstate hospital. Monocenter onderzoek.  Nienke Hoogkamp
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: