Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Drs. M. Hageman

Spoedeisendehulparts
Spoedeisende geneeskunde is het specialisme dat zich bezighoudt met de opvang, stabilisatie, diagnostiek, behandeling en doorverwijzing van alle patiënten die zich melden op de Spoedeisende Hulp.

De dynamiek op de SEH en grote diversiteit aan patiënten en ziektebeelden fascineert mij. De acute zorg voor patiënten is benoemd tot kernactiviteit van Rijnstate. Door de nauwe samenwerking met de prehospitale zorgverlening en medisch specialisten kunnen we samen de beste zorg verlenen aan de individuele patiënt met een acute zorgvraag. Het geeft mij veel voldoening om tijdens de korte behandelrelatie vaak toch veel te kunnen betekenen voor een patiënt.

Opleiding en werkervaring

Mariëlle Hageman (1982) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waar zij in 2008 haar artsexamen behaalde. Zij werkte als ANIOS kindergeneeskunde en heelkunde in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. In 2011 begon zij aan de opleiding tot SEH-arts in de Isala Klinieken in Zwolle. Sinds 2014 is zij werkzaam voor Rijnstate. Sinds 2015 maakt zij deel uit van de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde.

Speciale aandachtsgebieden

  • Complicaties
  • VIM-commissie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen (NVSHA)
  • Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst (KNMG)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: