Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Drs. M. Yattioui El

Spoedeisendehulparts
Als SEH-arts in Rijnstate heb ik een heel scala aan patiënten van verschillende leeftijden, achtergronden, ziektebeelden en presentaties langs zien komen. Verder werk ik met collega’s op de SEH met verschillende functies, persoonlijkheden en vaardigheden. Daarbuiten heb ik te maken met verschillende ketenpartners. Deze diversiteit op alle fronten, maakt het SEH-arts zijn in Rijnstate een geweldige ervaring. De individuele patiënt de best mogelijke zorg geven binnen dit team is een blijvend doel.

Opleiding en werkervaring

Maliha El-Yattioui (1981) studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij in 2008 haar artsexamen behaalde. Zij heeft sinds haar afstuderen in Rijnstate gewerkt. Aanvankelijk als ANIOS SEH, daarna als AIOS. In 2011 rondde ze haar opleiding tot SEH-arts af en sindsdien is ze werkzaam als SEH-arts in Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • SEH kinderen
  • ANIOS-SEH onderwijs

Nevenactiviteiten

  • Medisch Manager Ambulancezorg VGGM

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA)
  • Nederlandse Vereniging van Medisch Managers Ambulancezorg (NVMMA)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: