Congres Voeding Nederland 2018: De Eetprikkel



Interne eetprikkels kunnen veel betekenen om de verleiding van de omgeving te weerstaan. Het VoedingNederland2018 congres De Eetprikkel, dat op 19 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, biedt inzicht in de fysiologische en psychologische basis.

Ook geeft het congres inzicht in de mogelijkheden om de interne eetprikkel te reguleren en daarmee de weerstand te vergroten.

In het gevarieerde programma is er keuze uit sessies op het gebied van fysiologie, psychologie of regulatie van de eetprikkel. Met aandacht voor de wetenschappelijke basis en de vertaalslag naar de praktijk. Eén van de sprekers is dr. Edo Aarts, chirurg/onderzoeker bariatrie in Rijnstate.

Posterpitch en Young Professionals Award

Posters en de PosterPitch bieden een podium om andere voedingsprofessionals te informeren en inspireren. De Young Professional Award (YPA) zet jong, prikkelend talent in het zonnetje. Ding mee naar deze prijs, de deadline voor inzending is 1 februari 2018.

 

Man eet appel

VoedingNederland2018 combineert wetenschap en praktijk en daagt uit om de discussie met elkaar aan te gaan. Het congres is voor iedereen die professioneel betrokken is bij voeding, ziekte en gezondheid, zoals wetenschappers, (para)medici, voedingsvoorlichters, beleidsmakers en marketeers.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: