Sport Orthopedisch Centrum
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Vitesse

Rijnstate Arnhem is voorkeursleverancier voor de medische zorg van de topspelers van Vitesse.

Topklinisch ziekenhuis

De samenwerking ontstond vanuit de wens van Vitesse om voor haar topspelers een toegankelijke medische zorg binnen een topklinisch ziekenhuis in de directe nabijheid van de club te vinden. Rijnstate beschikt over alle hiervoor benodigde faciliteiten en de specialisten binnen Rijnstate hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor spelers te kunnen garanderen.

Rijnstate Sport Orthopedisch centrum

Zo zijn de drie betrokken orthopedisch chirurgen binnen Rijnstate (Corné van Loon, Dennis Kok, en Peer Konings) gespecialiseerd in sportorthopedie. Met het Sport Medisch Centrum Papendal werken de chirurgen ook in het Rijnstate Sport Orthopedisch Centrum. Door lange en gedegen ervaring op het gebied van sportorthopedie en sportgeneeskunde kunnen wij de juiste toegepaste zorg bieden waar topsporters behoefte aan hebben.

Alles onder één dak

Voor Vitesse is het van groot belang dat alle zorg onder één dak kan worden geleverd. Zo hoeven de spelers niet voor verschillende behandelingen naar verschillende ziekenhuizen of klinieken. Woordvoerder Vitesse: “Wij hebben gekozen voor de samenwerking met Rijnstate, omdat we weten dat hier de kwaliteit en kennis in huis is waar wij behoefte aan hebben voor onze spelers. En uiteraard is het ideaal dat het ziekenhuis in de buurt is”.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Je krijgt echt het gevoel dat je in goede handen bent’
Sportorthopeed behandelt Stef Brummel van Vitesse

Jong Vitesse-doelman Stef Brummel (20) liep in september een zware knieblessure op. Orthopeed Corné van Loon, gespecialiseerd in sportorthopedie bij Rijnstate, behandelde hem.

lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: