Orthopedie
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Voet- en enkelspreekuur

Wanneer u pijn en klachten aan uw voet of enkel heeft, kan dit zeer veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Gelukkig gaan voet- en enkelklachten soms vanzelf over, maar als de pijn blijft bestaan en u komt er samen met de huisarts of de fysiotherapeut niet uit, dan kunt u terecht op het voet- en enkelspreekuur van Rijnstate.

Gespecialiseerde orthopedisch chirurg

Tijdens het voet- en enkelspreekuur kunnen patiënten met voet en/of enkelproblemen terecht bij een gespecialiseerde orthopedisch chirurg. Er wordt altijd een röntgenfoto van uw pijnlijke voet en/of enkel gemaakt (tenzij dit kort van te voren nog door de huisarts is gedaan). Tijdens het spreekuur wordt u onderzocht door de orthopedisch chirurg. Er kan ook zo nodig een gesprek met de orthopedisch schoenmaker plaats vinden voor steunzolen of aangepast schoeisel. Op deze manier verwachten we tijdens het spreekuur de oorzaak van uw pijnklachten te kunnen vaststellen en direct een gerichte behandeling te adviseren.

Behandeling

Afhankelijk van de resultaten van het onderzoek adviseert de orthopedisch chirurg een behandeling. De orthopeed bespreekt met u de mogelijkheden tijdens uw bezoek.

Afspraak maken

Voor een consult op het voet- en enkelspreekuur heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Met een verwijzing kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 005 7744 of online via Mijn Rijnstate

Rijnstate Enkel- en Voetwerkgroep 

Patiënten met problemen aan de enkels en voeten kunnen terecht bij de Rijnstate Enkel- en Voetwerkgroep. Deze werkgroep is een samenwerking tussen orthopedisch chirurgen, algemeen chirurgen, revalidatieartsen en fysiotherapeuten. Op de pagina ‘Rijnstate Enkel- en Voetwerkgroep’ vindt u een overzicht van gespecialiseerde enkel- en voettherapeuten in onze regio.

Meer informatie

Hier vindt u filmpjes en/of websites.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: