1. Patiëntervaringen
Rijnstate

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.

'Veilige zorg in je eigen omgeving. Echt superfijn!’

Dankzij thuisbehandeling mocht baby Jaxx eerder uit het ziekenhuis. Voor zijn ouders Gabi Georgieva (26 jaar) en Rick Gerritsen (27 jaar) uit Renkum was het fijn dat Jaxx zijn antibioticakuur thuis kon afmaken. Maar het was ook spannend. Gabi: “We wilden er eerst zeker van zijn dat het veilig was om naar huis te gaan.”

Lees meer

"Dankzij topspecialisten koos ik voor de beste behandeling"

Een blaasontsteking. Dat was het eerste waar Bart Hunik (36) aan dacht toen hij bloed plaste. Zijn huisarts dacht hetzelfde. Maar er werd geen ontsteking gevonden. In Rijnstate volgden daarom verdere onderzoeken, wat uiteindelijke leidde tot een heel andere diagnose, blaaskanker. “Ik bleek een spierinvasieve tumor te hebben, dat is de meest agressieve vorm van kanker. Pas achteraf realiseerde ik me dat de arts die me die uitslag vertelde, zo geschrokken had gekeken. Dit komt op mijn leeftijd bijna nooit voor.”

Lees meer
Mevrouw Verheijden en haar man wandelen in het bos

‘Geriater gaf uiteindelijk groen licht om te opereren’

Begin maart werd bij Jetty Verheijke (82) darmkanker geconstateerd. Ondanks haar hoge leeftijd durfden de chirurg en oncoloog het toch aan haar te opereren. Dat gebeurde echter pas nadat de geriater en mevrouw Verheijke zelf groen licht hadden gegeven. “Mijn fitheid en positieve karakter gaven de doorslag.”

Lees meer

“Ideaal, alle spoedzorg onder één dak”

Bij Rijnstate lopen we graag voorop. Zeker als het gaat om zorg waar spoed bij is. Op onze hoofdlocatie in Arnhem kunt u 24/7 terecht voor spoedzorg. Sinds het begin van 2019 zitten huisartsenpost en Spoedeisende Hulp naast elkaar onder één dak, met een gezamenlijke ontvangstbalie en wachtruimte. Zo bent u bij spoed in avond, nacht of weekend meteen op de juiste plek.  Susanne Willems (48) is er blij mee. Zij moest eerder met haar zoontje naar twee verschillende locaties.

Lees meer
Sportorthopeed behandelt Stef Brummel van Vitesse

Rijnstate Sport Orthopedisch Centrum: ‘Je krijgt echt het gevoel dat je in goede handen bent’

Jong Vitesse-doelman Stef Brummel (20) liep in september een zware knieblessure op. Orthopeed Corné van Loon, gespecialiseerd in sportorthopedie bij Rijnstate, behandelde hem. Rijnstate is voorkeursleverancier voor de medische zorg van topspelers van Vitesse. De specialisten van het Rijnstate Sport Orthopedisch Centrum hebben jarenlange ervaring in het behandelen van topsporters.

Lees meer
Karin - Mijn Rijnstate

“Mijn Rijnstate is een uitkomst"

De Arnhemse Karin (61) komt al zo’n twintig jaar in Rijnstate. Tegen wil en dank is ze er kind aan huis: elke maand heeft ze wel een afspraak. Ze is erg betrokken bij haar eigen zorg en is graag goed op de hoogte. De beveiligde website Mijn Rijnstate vindt ze dan ook een uitkomst.

Lees meer