Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. I.M. Werter

Internist-oncoloog
Als internist-oncoloog houd ik me bezig met patiënten met kanker. Het uitdagende is om bij iedere patiënt een gezamenlijk afweging te maken, welke behandeling het beste past. Binnen de oncologie gaat de ontwikkeling erg snel en is er steeds meer mogelijk. Ik vind het erg leuk om in zo’n innovatief veld te werken. In het Rijnstate doen we veel (oncologisch) onderzoek en werken we nauw samen met specialisten binnen en buiten het ziekenhuis. Zo leveren we voor iedere patiënt de beste zorg.

Opleiding en werkervaring

Inge Werter studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. De opleiding tot internist en de vervolgopleiding tot internist-oncoloog deed zij in het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen en het VU Medisch Centrum in Amsterdam (registratie 2019). Aansluitend werkte zij nog in het VU Medisch Centrum in Amsterdam en in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Sinds november 2021 werkt zij bij Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Oncologie, met name GE-oncologie en immunotherapie
  • Palliatieve zorg

Nevenactiviteiten

  • Lid van de DCCG, DPCG en DUCG werkgroepen

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
  • Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO)
  • European Society for Medical Oncology (ESMO)

Collega's vakgebied

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: