Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. dr. S.H.P.P Roerink

Internist-endocrinoloog
Elk bezoek aan een ziekenhuis begint met een klacht. U heeft ergens last van of er blijken afwijkende waarden gevonden te zijn bij een ander onderzoek. De zoektocht naar de oorzaak hiervan is niet altijd eenvoudig en vaak vervelend voor u. Ik hecht er belang aan zo goed mogelijk naar u te luisteren. Hierdoor is het mogelijk om samen te besluiten welke vorm van onderzoek en/of behandeling voor u het meest waardevol is. Hierdoor proberen we samen te komen tot een oplossing voor uw probleem. 

Opleiding en werkervaring

Sean Roerink studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna werd hij opgeleid tot internist in Rijnstate en het Radboudumc in Nijmegen, waar hij ook werd opgeleid tot endocrinoloog. In 2019 promoveerde hij op het onderwerp “Langetermijneffecten van endocriene tumoren”. Zijn promotieonderzoek richtte zich met name op het syndroom van Cushing, acromegalie en schildklierkanker. Sinds 1 januari 2020 is hij werkzaam in Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Hypofyse- en bijnierziekten

Nevenactiviteiten

  • Wetenschappelijk onderzoek

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
  • Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE)
  • Endocrine Society

Collega's vakgebied

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: