Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. H.P.W. Oudenhoven

Reumatoloog
Er zijn meer dan honderd verschillende vormen van reuma. Deze reumatische aandoeningen hebben vaak een grote invloed op het dagelijks leven. Als een patiënt bij me komt doe ik mijn best om er achter te komen wat de oorzaak is van zijn of haar klachten en kijken we samen welke vorm van behandeling mogelijk en passend is.

Opleiding en werkervaring

Drs. H.P.W. Oudenhoven is sinds augustus 2018 werkzaam als reumatoloog in Rijnstate. Zij studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen van 2003 tot 2010. Vervolgens werkte zij als arts op de afdeling Interne geneeskunde in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch en op de afdeling Longgeneeskunde in Rijnstate Arnhem. Zij volgde de opleiding tot reumatoloog in Rijnstate en het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Tijdens haar profilering heeft zij zich verdiept in echografie en systeemziekten.

Speciale aandachtsgebieden

  • Kwaliteit
  • Echografie
  • Sarcoïdose-team Rijnstate

Nevenactiviteiten

  • Lid NVR-werkgroep PROMS

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Reumatologie
  • WASOG (World Association of Sarcoidosis and other Granulomatous Disorders)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: