Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. A.M.G. van Meerendonk

Reumatoloog
Reumatologie is een vak dat continue in beweging is. De vele behandelingsmogelijkheden zorgen ervoor dat we de patiënten goed kunnen helpen. Het chronische beschouwende karakter van het vak past bij mij. Uitdagend vind ik de behandeling van vele en vaak ingewikkelde auto-immuunziekten. Ik probeer zo goed mogelijk naar de patiënt te luisteren en samen naar de beste behandeling te zoeken. 

Opleiding en werkervaring

Drs. A.M.G van Meerdendonk werkt sinds april 2019 als reumatoloog bij Rijnstate. Zij volgde de studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht van 2006 tot 2012. Nadien deed ze de vooropleiding in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en VU medisch centrum in Amsterdam. Daarna vervolgde ze de opleiding in het Spaarne Gasthuis in Haarlem en VU medisch centrum. Drs. van Meerendonk rondde haar opleiding tot reumatoloog eind maart 2019 af. Zij profileerde zich in echografie en heeft bijzondere interesse in systeemziekten zoals SLE. 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging Reumatologie
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: