Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. F.A. Dapper

Gezondheidszorgpsycholoog
Het is fascinerend om te zien hoe sterk en krachtig kinderen kunnen zijn, ondanks veel complexe en medische zorg. Het is bijzonder om deelgenoot te mogen zijn van de ontwikkeling van kinderen tot stabiele en zelfstandige volwassenen.

Opleiding en werkervaring

F. Dapper studeerde Orthopedagogiek aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (1992-1996). Daarna volgde ze de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Sinds 2001 werkt ze bij Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

Binnen de afdeling Medische Psychologie is haar aandachtsgebied kinderen, jong volwassenen en ouders. Ze houdt zich onder andere bezig met de behandeling van chronisch zieke kinderen, onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, traumabehandeling en eetstoornissen. Ook verricht zij psychodiagnostisch onderzoek. In haar behandelingen maakt zij gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR en hypnose in de medische setting.

Nevenactiviteiten

  • Voorzitter van de vakgroep medische psychologie

Lidmaatschappen

  • NIP Nederlands instituut voor psychologen
  • LVMP, landelijke vereniging medische psychologie
  • PAZ psychologen Algemeen Ziekenhuizen
  • EMDR vereniging
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: