Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

P. Marsman - van der Splinter, MSc.

Klinisch psycholoog/psychotherapeut
Soms zit het leven niet mee, bijvoorbeeld door ziekte of andere omstandigheden. Ik kijk graag met kinderen, jongeren, ouders en andere betrokkenen mee wat er nodig is om weer verder te kunnen. Ik vind het daarbij belangrijk om aan te sluiten bij wat past bij kind en gezin, met aandacht voor zowel wat lastig is, als wat er wél lukt.

Opleiding en werkervaring

Opleiding:
2002 - 2007 Ontwikkelingspsychologie (Radboud Universiteit Nijmegen)
2010 - 2012 Opleiding tot GZ-psycholoog kind en jeugd (RINO Rotterdam)
2019 - 2023 Opleiding tot klinisch psycholoog/psychotherapeut kind en jeugd (RINO Utrecht)

Werkervaring:
Gewerkt in diverse ziekenhuizen en revalidatiecentra, een praktijk voor basis GGZ en een specialistische GGZ-instelling met jongeren met een eetstoornis.

Speciale aandachtsgebieden

Psychodiagnostiek en behandeling (o.a. oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR) van kinderen, jongeren en hun ouders/gezin, o.a. bij aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), chronische ziekte, eetproblematiek, angst en trauma. Maak binnen Rijnstate deel uit van het ADHD-team en Expertiseteam voor kinderen met obesitas.

Nevenactiviteiten

Docent en opleider bij RINO Utrecht

Lidmaatschappen

  • NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), daarbinnen lid van sectie PAZ (Psychologen in Algemene en Academische Ziekenhuizen)
  • LVMP (Landelijke Vereniging Medische Psychologie)
  • VEN (Vereniging EMDR Nederland)

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: