Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. J. Bartelet

Gezondheidszorgpsycholoog
Kinderen en gezinnen zijn volop in ontwikkeling. Op momenten in je leven kan je in beslag worden genomen door onder andere ziekte, lichamelijke klachten of trauma. Het werken als psycholoog in een ziekenhuis, binnen een multidisciplinair team, geeft mogelijkheden om een kind en zijn gezin weer in hun kracht te zetten, zodat er ruimte ontstaat voor vertrouwen en verdere ontwikkeling.

Opleiding en werkervaring

J. Bartelet studeerde Ontwikkelingspsychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarna volgde ze de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog binnen Rijnstate. Sinds 2008 werkt ze bij Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

Binnen de afdeling Medische Psychologie is haar aandachtsgebied kind en jeugd (en gezin). Ze houdt zich onder andere bezig met de behandeling van kinderen met een chronische aandoening, onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, traumabehandeling, rouw en ziekte in het gezin. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, oplossingsgerichte therapie en hypnose in de medische setting. Ook verricht zij psychodiagnostisch onderzoek.

Lidmaatschappen

  • NIP, Nederlands Instituut voor Psychologie
  • LVMP, Landelijke Vereniging Medische Psychologie
  • EMDR Vereniging
  • PPN-NL, Pediatrische Psychologie Netwerk Nederland
  • Stichting Kind en Ziekenhuis
  • PAZ Psychologen Algemene Ziekenhuizen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: