Locatie Arnhem zijaanzicht

Kees Dubbelboer en Olav Muurmans nieuwe leden Raad van ToezichtDe heren Olav Muurmans en Kees Dubbelboer zijn per 1 januari 2017 benoemd tot leden van de Raad van Toezicht van Rijnstate. Muurmans wordt verantwoordelijk voor de HR portefeuille, Dubbelboer voor de financiële portefeuille.

Kees Dubbelboer (1955) is een finance professional met brede internationale ervaring. Hij is onder andere werkzaam geweest bij Alliander als Manager Corporate Control en bekleedde verschillende (senior) managementposities bij Royal Dutch Shell. Sinds 2009 is hij parttime docent in het ‘Executive Master of Finance & Control for the Energy Industry’ programma aan de Universiteit van Groningen.

Binnen de Raad van Toezicht van Rijnstate neemt hij de financiële portefeuille over van de heer Peter van Leeuwen.

Kees Dubbelboer

Olav Muurmans (1951) heeft, naast 6 jaar ervaring als advocaat, ruim 25 jaar ervaring in internationaal HR management in grote organisaties, waaronder Nedcar, Kappa Group en Draka holding. Sinds 2009 verzorgt hij interim management en organisatieadvies vanuit Muurmans Management Services.

Binnen de Raad van Toezicht van Rijnstate buigt hij zich over de HR portefeuille, die hij overneemt van de heer Han Looten.

Olav Muurmans
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: