Psychiatrie patiënt in bed en verpleegkundige aan bed

Online zorg voor patiënten afdeling PsychiatrieVanaf 1 mei aanstaande kunnen patiënten van de afdeling Psychiatrie van Rijnstate online een behandelprogramma volgen. Het programma ondersteunt de poliklinische behandeling of de deeltijdbehandeling die de patiënt krijgt.

Wat is online zorg

Online zorg kan via internet op de computer, een tablet of smartphone worden gevolgd op elk gewenst moment. Het programma geeft toegang tot een beveiligde website en bestaat uit diverse onderdelen die de patiënt in eigen tempo kan volgen. Online zorg geeft de patiënt meer informatie en inzicht in de eigen problematiek. Tijdens het contact met de behandelaar op de afdeling wordt ook de voortgang van het programma besproken.

Voor wie is online zorg

Online zorg is voor alle patiënten van de afdeling Psychiatrie van Rijnstate die poliklinisch of in deeltijd worden behandeld.

Voordeel voor de patiënt

Het programma kan worden gevolgd op elk gewenst moment. Zo wordt de zorg een onderdeel van het dagelijks leven. Doordat mensen actiever aan hun herstel werken, hebben ze meer het gevoel dat ze regie hebben en dat ze zelf hun klachten overwinnen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: