Wondzorg
Groepsfoto diabetische voetenpoli

Ons team

Binnen het Wond Expertise Centrum heeft u te maken met één medisch specialist als hoofdbehandelaar. De andere behandelaars die betrokken zijn bij uw behandeling, werken intensief samen met de hoofdbehandelaar. Uw wond wordt verzorgd door een wondconsulent en/of een verpleegkundig specialist wond of specialistisch verpleegkundige dermatologie.

Wondteam

Binnen het Wondteam werken vier wondconsulenten en een verpleegkundig specialist wondzorg. Eén van hen is uw coördinator tijdens de behandeling van uw wond.

Leonie Schoonderwaldt (wondconsulent)
Sandra de Jong Sandra de Jong (wondconsulent)
Ilse Snoep Ilse Snoep-van Esseveld (wondconsulent)
Robert Rosmulder Robert Rosmulder (wondconsulent)
Roland Toeter Roland Toeter (verpleegkundig specialist)

Team Dermatologie

Op maandag is er in Rijnstate Elst een speciaal spreekuur voor mensen met een openbeenwond (Ulcus Cruris). Op werkdagen kunt u ons van 8.00 tot 16.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 - 005 5081.

Birgitte Maessen (dermatoloog)
W.H.P.M. Vissers Wynand Vissers (dermatoloog)
Annelies Hols (specialistisch verpleegkundige dermatologie)

Team Chirurgie/Orthopedie

Het spreekuur op de polikliniek Chirurgie/Orthopedie in Rijnstate Arnhem en Rijnstate Zevenaar wordt gedaan door een chirurg en/of wondconsulente. Op werkdagen kunt u ons van 8.30 tot 16.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 - 005 7737.

Team vaatchirurgen

Het spreekuur in het Vasculair Centrum in Rijnstate Arnhem wordt gedaan door een vaatchirurg en/of wondconsulente en/of verpleegkundig specialist wond. Op werkdagen kunt u ons van 8.30 tot 16.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 - 005 3077.

Luuk Smeets Luuk Smeets (vaatchirurg)
Jan Willem Lardenoije Jan Willem Lardenoije (vaatchirurg)
Michel Reijnen (vaatchirurg)
Steven van Sterkenburg Steven van Sterkenburg (vaatchirurg)
Paul van Schaik (vaatchirurg)

Team Plastische Chirurgie

Op donderdagmiddag is er op de polikliniek Plastische Chirurgie een speciaal spreekuur waar de plastisch chirurg en een wondconsulent samenwerken. Op werkdagen kunt u ons van 8.30 tot 16.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 - 005 6161.

Foto Henriette Kroese Henriëtte Kroese (plastisch chirurg)

Team diabetische voetenpoli

Op dinsdagmiddag is er in het Vasculair Centrum in Rijnstate Arnhem een spreekuur voor mensen met diabetische voetwonden.

Groepsfoto diabetische voetenpoli

Een keer in de zes weken houden we een multidisciplinair spreekuur voor patiënten die worden behandeld voor een (actieve) charcot-voet. Dit komt vaak voor bij patiënten met diabetes, waarbij een acute ontsteking ervoor zorgt dat de voet spontaan doorzakt en blijvende vervorming van de voet optreedt. Met een speciaal spreekuur kunnen we er voor zorgen dat dit op tijd wordt gesignaleerd en behandeld.

Het behandelteam bestaat uit een vaatchirurg (Luuk Smeets), internist (Arianne van Bon), radioloog (Marjolijn van Kints), gipsverbandmeester (Eric Broens) en verpleegkundig specialist (Roland Toeter). Het spreekuur is onderdeel van het multidisciplinaire diabetische voetenspreekuur, dat iedere week op dinsdagmiddag plaatsvindt in het Rijnstate Vasculair Centrum.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: