Wondzorg
Patient op bed, wondconsulent verbindt been

Wond Expertise Centrum

Het Wond Expertise Centrum van Rijnstate is een multidisciplinair team dat patiënten met complexe wonden en wonden die moeilijk genezen behandelt. Tijdens het behandeltraject besteden we aandacht aan het stellen van een diagnose, de behandeling, controle en leefstijladviezen. Om dit traject goed te laten verlopen, wordt er een coördinator aangesteld die uw zorg coördineert. Dit is een specialistisch verpleegkundige dermatologie, een verpleegkundig specialist wond of een wondconsulent.

Binnen het Wond Expertise Centrum heeft u te maken met één medisch specialist als hoofdbehandelaar. De andere behandelaars die betrokken zijn bij uw behandeling, werken intensief samen met de hoofdbehandelaar. Uw wond wordt verzorgd door een wondconsulent en/of een verpleegkundig specialist wond of specialistisch verpleegkundige dermatologie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: