Aanpassing triage patiënten



Nu de incidentie van coronabesmettingen in de regio afneemt, past Rijnstate de triage van patiënten die een afspraak hebben in het ziekenhuis aan. Vanaf dinsdag 9 juni geldt: wanneer een patiënt een afspraak heeft op een polikliniek in Rijnstate, vragen wij vooraf een korte vragenlijst in te vullen over zijn/ haar gezondheid via het patiëntenportaal Mijn Rijnstate of via Rijnstate.nl. Het is het belangrijk dat de patiënt zelf het ziekenhuis belt als hij klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus.

Bij de ingang van het ziekenhuis (op alle locaties) staan posters om iedereen te wijzen op mogelijke gezondheidsklachten. Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen iedereen en wijzen de patiënten en bezoekers via deze posters op mogelijke gezondheidsklachten. Zo nodig krijgt de patiënt een mondneusmasker op voordat hij het ziekenhuis in gaat. Begeleiders mogen alleen mee naar binnen als dat echt nodig is en zij geen klachten hebben. Hierdoor proberen we de kans op verspreiding van het coronavirus verder te verkleinen.

Lees hier meer over

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: