Maatregelen bezoek Rijnstate ten aanzien van het coronavirus



Bij sommige patiënten bestaat er nog onduidelijkheid over de maatregelen die Rijnstate neemt ten aanzien van het coronavirus. Wij begrijpen dat deze patiënten daarover bellen met hun huisarts. Daarom lichten we graag nog even het beleid van Rijnstate voor de poliklinieken toe.

Om de toestroom van patiënten en bezoekers in onze ziekenhuizen te beperken, zijn de volgende maatregelen sinds dinsdag 10 maart van kracht:

  • 1 bezoeker per patiënt per dag. Er kunnen omstandigheden zijn waarin een afdeling hiervan kan afwijken.
  • 1 begeleider per patiënt op de polikliniek.
  • Het kan zijn dat patiënten worden gebeld om de poliklinische afspraak te veranderen in een telefonische afspraak. Dit kan ook gebeuren als de betreffende patiënt geen last heeft van verkoudheid of griepklachten. Zo beperken we de toestroom van patiënten naar ons ziekenhuis en verkleinen we de kans op verspreiding van het coronavirus. De arts beoordeelt of dit in de betreffende situatie kan. Hoort een patiënt niets, dan gaat de afspraak gewoon door.

U kunt ook verwijzen naar: www.rijnstate.nl/coronavirus. Hier vindt u de meest recente informatie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: