Rijnstate start reguliere zorg stap voor stap op



Het aantal coronapatiënten dat bij ons is opgenomen daalt. Daarom breiden we de reguliere zorg weer stap voor stap uit. In deze gefaseerde opschaling gaan we meer patiënten uitnodigen voor afspraken of operaties in ons ziekenhuis. Patiënten kunnen dus weer gewoon naar ons verwezen worden. Op basis van de urgentie van de zorgvraag wordt bepaald wanneer patiënten naar het ziekenhuis kunnen komen. De wachttijden voor afspraken en operaties kunnen wel langer zijn dan gebruikelijk.

Maatregelen 1,5 meter afstand

Om de reguliere zorg veilig uit te kunnen breiden, hebben we de zorg zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden. Als het niet nodig is dat patiënten voor hun afspraak naar het ziekenhuis komen, dan gebeurt de afspraak telefonisch of via een videoconsult. Om te zorgen dat het niet te druk wordt in het ziekenhuis, verzoeken we patiënten om geen begeleider mee te nemen naar het ziekenhuis, tenzij dit echt noodzakelijk is. Ook controleren we patiënten (en eventuele begeleiders) bij de ingang op klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Bij klachten moeten zij in het ziekenhuis een mondneusmasker dragen.

Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen. Mochten er toch nog vragen onbeantwoord zijn, neem dan gerust contact op met de Unit Eerste-Tweedelijn.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: