Eten en drinken in het ziekenhuis
Verschillende soorten groenten en fruit

Menukaart Halal

Hieronder vindt u de inhoud van onze menukaart Halal voor lente/zomer 2024.

Vegetarische gerechten

  eiwitten in gram per portie
Halal seitan met kouseband in masala saus en witte rijst
Ook geschikt voor een zoutbeperkt dieet.
24

 

Vleesgerechten

  eiwitten in gram per portie
Kipstukjes in ketjapsaus met kouseband en nasi goreng 23
Kip korma met groentenmix en basmatirijst 23
Kip shoarma met witte rijst 43
Kip in Javaanse saus met kouseband en gele rijst
Ook geschikt voor een zoutbeperkt dieet.
19
Rundvlees gestoofd in kokossaus met gemengde groente en tarwe noedels 27


Visgerechten

  eiwitten in gram per portie
Bakkeljauw met kousenband en witte rijst 31
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: