Locatie Arnhem zijaanzicht

Vakgroep gynaecologie neemt echoscopist aan



Per 20 februari is Marije Bruinsma als echoscopist in dienst van Rijnstate. Marije is een ervaren echoscopist. Zij gaat voor de vakgroep gynaecologie de gynaecologische echo’s uitvoeren.

De overwegingen van de vakgroep om een echoscopist aan te nemen, zijn:

  • De afspraak om een gynaecologische echo binnen twee weken uit te voeren kan zo beter gestroomlijnd worden.
  • Er ontstaat meer ruimte om de wachttijd voor nieuwe patiënten te verkorten.

Nieuwe Patiënt-afspraak < 2 weken


Als in uw verwijzing de vraag ‘gelieve deze aanvraag voor eerstelijnsdiagnostiek te beschouwen als een reguliere verwijzing indien etc. met ‘ja’ beantwoord is en/of er zijn afwijkende bevindingen, dan wordt de patiënte aangeboden om een 'Nieuwe Patiënt'-afspraak te maken < 2 weken bij een gynaecoloog.

Even voorstellen: Marije Bruinsma

“Ik ben Marije Bruinsma, 34 jaar en woonachtig in Veenendaal. Ik ben sportief, reislustig en gek op lezen. Op dit moment werk ik 24 uur per week als physician assistant gynaecologie in het ziekenhuis Rivierenland Tiel en vanaf dinsdag 20 februari werk ik ook voor 16 uur als echoscopist in het Rijnstate. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. ”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: