Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

SMS-bericht bij calamiteiten



Een paar jaar geleden is in de eerste-tweedelijnscommissie (overleg tussen Onze Huisartsen en Rijnstate) gesproken over het informeren van huisartsen bij calamiteiten via een SMS. Hierbij valt te denken aan het informeren over het (tijdelijk) telefonisch onbereikbaar zijn van Rijnstate of bij een mogelijke andere calamiteit (eventueel in afstemming met Onze Huisartsen).

Natuurlijk gebruiken we hiervoor ook andere communicatiekanalen (Twitter, www.rijnstate.nl, facebook, e-mail), maar om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het feit dat we telefonisch tijdelijk niet bereikbaar zijn (wat bijvoorbeeld voor u van belang is als u een patiënt met SPOED zou willen insturen), kunnen we u hiervan met een SMS ook op de hoogte brengen.

Mocht u per SMS op de hoogte willen worden gebracht bij calamiteiten, dan vragen we u vriendelijk om uw 06 nummer door te geven via de uniteerstetweedelijn@rijnstate.nl. Als u dit niet op prijs stelt, respecteren we dit natuurlijk ook.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: