Cosmedisch centrum Rijnstate
Apparatuur plasmage Cosmedisch centrum Rijnstate

Wat kost een behandeling?

Niet alle dermatologische of huidtherapeutische behandelingen worden vergoed. Ook niet als u er een medische indicatie voor heeft. Cosmetische behandelingen worden sowieso niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Om u toch de behandeling te kunnen bieden die u wilt laten uitvoeren, voeren we ook onverzekerde zorg uit.

Bekijk onze prijzen

Vergoeding via aanvullende verzekering

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici. Ze hebben ook contracten met zorgverzekeraars. Een behandeling door een huidtherapeut wordt soms alsnog vergoed als u een aanvullende verzekering heeft, bijvoorbeeld bij overbeharing, bloedvaatjes of pigmentvlekjes in het gezicht. Na afloop van de behandeling betaalt u de behandeling bij ons via pin. U ontvangt van ons de factuur die u eventueel kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. We adviseren u om hierover vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of uw polisvoorwaarden goed te lezen.

 

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: