Specialismen
Vrouw neus mohs chirurgie

Dermatologie

Bij dermatologie kunt u terecht met klachten en vragen over aandoeningen van uw huid, haren en nagels, maar ook met spataderproblemen en geslachtsziekten. Ons team van onder meer dermatologen, verpleegkundigen en poli-assistenten staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Aandoeningen

Onze dermatologen behandelen onder andere rode, schilferende huidziekten zoals eczeem en psoriasis, verschillende vormen van huidkanker, allergische huidaandoeningen, hardnekkig lymfoedeem, overmatig transpireren, pigmentvlekken, wijnvlekken, spataderen, rimpels, geslachtsziekten en aambeien. Ook voor diagnostiek van moedervlekken bent u op de juiste plaats.

De behandelingsmogelijkheden voor de verschillende aandoeningen zijn zeer uitgebreid en variëren van zalven tot lichttherapie, lasertherapie, chirurgische verwijdering van gezwellen, fotodynamische therapie en lymfapress.

Onverzekerde zorg bij Cosmedisch centrum Rijnstate

Niet alle dermatologische ingrepen komen in aanmerking voor vergoeding. Zelfs niet als u er een medische indicatie voor heeft. Cosmetische ingrepen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Om u toch de behandelingen te kunnen bieden die u wilt laten uitvoeren, voeren onze dermatologen samen met de huidtherapeuten ook onverzekerde zorg uit. Dit doen we in het Cosmedisch centrum Rijnstate.

Meer over het Cosmedisch centrum

Financiering geneesmiddelen

Sinds 2012 is de financiering van anti-TNF middelen veranderd. Dit zijn geneesmiddelen die voorgeschreven worden door de dermatoloog. Het ziekenhuis is voortaan verantwoordelijk voor de verstrekking van deze geneesmiddelen. Voor dermatologie betreft het de volgende middelen: Etanercept (Enbrel), Adalimumab (Humira) en Ustekinumab (Stelara).

Aandoeningen, behandelingen & onderzoeken

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: