Cosmedisch centrum Rijnstate
Dermatoloog en huidtherapeuten in overleg

Onze dermatologen

Wynand Vissers

"Sinds enkele jaren ben ik gegrepen door de prachtige mogelijkheden die de huidige lasertechnologie ons biedt om huidproblemen te behandelen. Hoewel de behandelingen gericht zijn op het verbeteren van de huid, is de impact op het hele welzijn van de patiënt des te groter. Mijn grootste uitdaging is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met zo min mogelijk bijwerkingen. Samen met collega-dermatologen en huidtherapeuten zijn we voortdurend bezig om de zorg verder te optimaliseren."

Lees meer over Wynand Vissers.

Bas Peters

"Als dermatoloog wil ik goede algemene dermatologische zorg verlenen en patiënten helpen bij cosmetische problemen. Laserbehandelingen met een zo goed mogelijk resultaat en zo min mogelijk bijwerkingen, waarbij patiënten snel weer kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. Dat is voor mij de grootste uitdaging in mijn werk. Binnen de dermatologie heb ik speciale interesse in de behandeling van huidkanker, eczeem, psoriasis, allergologie en cosmetische dermatologie."

Lees meer over Bas Peters.

Jurgen Smit

"Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de dermatologie, het vak dat gaat over ons grootste orgaan: de huid. De huid beschermt ons niet alleen tegen invloeden van buitenaf, maar is ook ons visitekaartje naar de buitenwereld. Wanneer u “lekker in uw vel zit”, voelt u zich goed en straalt u dat uit naar uw omgeving. De realiteit is echter dat er maar weinig mensen rondlopen die van nature een perfecte huid hebben. Bijna iedereen heeft wel imperfecties die meestal niet eens storen of gewoon juist bij iemand passen. Maar als iets toch stoort, zijn het vaak kleine dingen die we eenvoudig kunnen behandelen en die net even het verschil maken als u in de spiegel kijkt. Denk bijvoorbeeld aan wratjes, moedervlekken of spataderen. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om te zoeken naar de meest optimale behandeling met het mooiste resultaat en die het beste past bij u."

Lees meer over Jurgen Smit.

Birgitte Visch

"De huid is ons grootste, mooiste en meest zichtbare orgaan. Er zijn misschien weleens momenten dat u niet lekker in uw vel zit, of dat u niet helemaal tevreden bent met uw huid. Soms is dit makkelijk te verhelpen. Daar helpen wij u graag mee. Mijn ervaring ligt vooral in de chirurgische mogelijkheden. Al tijdens mijn opleiding tot dermatoloog was ik lid van de landelijke werkgroep cosmetische dermatologie. Ik heb daar altijd mijn interesse in behouden. Binnen het Cosmedisch centrum Rijnstate hebben we een breed aanbod aan de meest uiteenlopende therapieën. Als team kunnen we u vaak het beste advies geven."

Lees meer over Birgitte Visch.

Mark Veenstra

"Binnen dermatologie is mijn aandachtsgebied de flebologie, waar spataderen een belangrijk deel van zijn. Ik zoek met veel plezier een oplossing voor de klachten die u heeft, waarbij de cosmetiek natuurlijk ook een belangrijk onderdeel is. Naast endoveneuze therapie en ambulante flebectomie volgens Muller, zijn ook (echo)sclerocompressietherapie en lasertherapie een goede optie om op basis van uw wensen het beste resultaat te bereiken. Ik ben trots op de ambitie en mogelijkheden van ons team en heb er hierdoor vertrouwen in dat ik samen met mijn collega’s de best mogelijke en complete flebologische zorg voor u kan leveren."

Lees meer over Mark Veenstra.

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!