Cosmedisch centrum Rijnstate
Huidtherapeut en patiënt in wachtkamer

Hoe werken wij?

Uw dermatoloog of huisarts kan u verwijzen naar het Cosmedisch centrum Rijnstate. Ook kunt u zonder verwijzing zelf een afspraak maken op het spreekuur van onze huidtherapeuten. Dit kan via de polikliniek Dermatologie.

Intakegesprek

Als u bent doorverwezen of als u nadenkt over een behandeling, komt u altijd eerst bij ons langs voor een intakegesprek. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw vraag en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Ook bespreken we de kosten van de behandeling en stellen we u een aantal vragen over uw gezondheid.

Afhankelijk van uw behandelplan, plannen we één of meerdere behandelingen voor u in. Tijdens het intakegesprek ontvangt u een aantal leefregels die horen bij de behandeling. Bij veel laserbehandelingen mag u bijvoorbeeld minstens zes weken voor en na de behandeling niet in de zon komen.

Controle

Na uw laatste behandeling plannen we als het nodig is een controleafspraak in. Tijdens deze controle horen we graag hoe het is gegaan na de behandeling en beoordelen we het resultaat. Ook bespreken we eventuele vervolgstappen tijdens deze afspraak.

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!