Cosmedisch centrum Rijnstate
Dermatoloog en huidtherapeuten in overleg
Laatste informatie over het coronavirus

Onze huidtherapeuten

De huidtherapeuten van het Cosmedisch centrum Rijnstate zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ze zijn hbo opgeleid en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Lauri Kuhlmann

"Ieder mens is uniek, elke huid is anders. Dit vraagt om een persoonlijke benadering en een behandelplan aangepast op uw huid en wensen. Een huidprobleem kan naast klachten zoals jeuk en pijn ook cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig zijn veel huidproblemen goed te behandelen. Binnen het Cosmedisch centrum Rijnstate kunnen we door een nauwe samenwerking met dermatologen en moderne apparatuur veel verschillende behandelingen aanbieden. We vinden het belangrijk om u van te voren goed te informeren over de mogelijkheden en het resultaat dat u kunt verwachten. Hierdoor hopen we dat elke patiënt tevreden de deur uit gaat. Persoonlijk contact en streven naar een mooi resultaat zijn hierin leidend. Om tijdens de behandeling gebruik te maken van de nieuwste inzichten, volg ik regelmatig nascholingen."

Huidtherapeut Lauri Kuhlmann

Lauri werkt als huidtherapeut sinds 2018 bij het Cosmedisch centrum Rijnstate. Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar ze de opleiding huidtherapie heeft gevolgd. Ze is medisch en cosmetisch opgeleid. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan binnen een cosmetische (laser)kliniek en schoonheidsinstituut.

Huidtherapeut Lotte Groot

Lotte Groot

"Als huidtherapeut kan ik u helpen om uw huid mooier te maken, waardoor u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel kunt zitten. Met de verschillende behandelingen die wij bieden, kunnen we uw huid zichtbaar verbeteren en prettiger aan laten voelen. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden en eventueel werken we samen met onze dermatologen. Een goede voorlichting en eerlijk advies vind ik daarbij erg belangrijk. Om tijdens de behandeling gebruik te maken van de nieuwste inzichten, volg ik regelmatig nascholingen."

Lotte werkt als huidtherapeut sinds 2019 bij het Cosmedisch centrum Rijnstate. Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar ze de opleiding huidtherapie heeft gevolgd. Ze is medisch en cosmetisch opgeleid. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan binnen een cosmetische (laser)kliniek.

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: