Cosmedisch centrum Rijnstate
Dermatoloog en huidtherapeuten in overleg

Onze huidtherapeuten

De huidtherapeuten van het Cosmedisch centrum Rijnstate zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ze zijn hbo opgeleid en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Lauri Kuhlmann

"Ieder mens is uniek, elke huid is anders. Dit vraagt om een persoonlijke benadering en een behandelplan aangepast op uw huid en wensen. Een huidprobleem kan naast klachten zoals jeuk en pijn ook cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig zijn veel huidproblemen goed te behandelen. Binnen het Cosmedisch centrum Rijnstate kunnen we door een nauwe samenwerking met dermatologen en moderne apparatuur veel verschillende behandelingen aanbieden. We vinden het belangrijk om u van te voren goed te informeren over de mogelijkheden en het resultaat dat u kunt verwachten. Hierdoor hopen we dat elke patiënt tevreden de deur uit gaat. Persoonlijk contact en streven naar een mooi resultaat zijn hierin leidend. Om tijdens de behandeling gebruik te maken van de nieuwste inzichten, volg ik regelmatig nascholingen."

Huidtherapeut Lauri Kuhlmann

Lauri werkt als huidtherapeut sinds 2018 bij het Cosmedisch centrum Rijnstate. Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar ze de opleiding huidtherapie heeft gevolgd. Ze is medisch en cosmetisch opgeleid. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan binnen een cosmetische (laser)kliniek en schoonheidsinstituut.

Leonie Rappard

"Sinds januari 2021 werk ik samen met Lauri als huidtherapeut op de polikliniek Dermatologie. In 2011 heb ik mijn opleiding tot huidtherapeut afgerond en sindsdien ben ik werkzaam binnen de huidtherapie. Al jaren werk ik met verschillende lasers en wordt ik blij van de enorme mogelijkheden van licht en laserapparatuur bij uiteenlopende huidproblemen. Hierbij kun je denken aan het verminderen van roodheid bij couperose, rosacea of van beenvaatjes, het verminderen van pigmentvlekken, het verwijderen van ouderdomswratjes of andere cosmetisch storende plekken. Ook littekens kunnen we sterk verbeteren. Een kleine greep uit onze brede mogelijkheden met licht- en lasertechnieken."

Je vindt ons op de polikliniek Dermatologie van het Cosmedisch Centrum. Hier staan verschillende laserapparaten om een huidproblemen zo effectief mogelijk te verhelpen. Een mooie setting waar huidtherapeuten en dermatologen samenwerken voor een goede behandeling met het gewenste resultaat. Je kunt hier terecht voor een vrijblijvend gesprek met eerlijke en realistische informatie.

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: