Dermatologie
Patiënt bij balie in wachtkamer Cosmedisch centrum Rijnstate

Waarom kiest u voor ons?

  • Comfort van een privékliniek.
  • In de vertrouwde omgeving van het ziekenhuis.

 

  • Laserapparatuur met de nieuwste technieken.
  • Breed aanbod aan behandelingen.
Laatste informatie over het coronavirus

Cosmedisch centrum Rijnstate

Op de polikliniek Dermatologie werken dermatologen en huidtherapeuten samen om u de beste zorg te kunnen geven. Het Cosmedisch centrum Rijnstate is onderdeel van de polikliniek Dermatologie. U kunt bij ons terecht voor verschillende medische en cosmetische behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van littekens bij onder andere acne, behandeling van rosacea en couperose, maar ook het verwijderen van goedaardige huidafwijkingen.

Een persoonlijke, professionele benadering en apparaten met de nieuwste technieken staan bij ons voorop. We beschikken over een breed aanbod aan behandelingen.

Heeft u last van huidafwijkingen of verouderingsverschijnselen van de huid waar u graag vanaf wilt? Wij bieden u het comfort van een privékliniek in de vertrouwde omgeving van het ziekenhuis.

Onverzekerde zorg in het Cosmedisch centrum Rijnstate

Cosmetische behandelingen worden over het algemeen niet vergoed door zorgverzekeraars. Toch kunt u voor deze behandelingen gewoon terecht bij Rijnstate in het Cosmedisch centrum Rijnstate. Door de specifieke kennis en kunde van dermatologen en huidtherapeuten te combineren, kunnen we u de meest optimale, veilige en efficiënte zorg bieden.

Wat kost een behandeling?

Telefoonnummer Polikliniek Dermatologie

088 - 005 5170

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: