Cardiologie
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Eerste Hart Hulp

Het kan zijn dat u eerst bent opgenomen op de Eerste Hart Hulp  in verband met klachten die van het hart lijken te komen. Op deze afdeling vindt verder onderzoek plaats, onder andere observatie aan de monitor, bloedonderzoek en lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding hiervan bepaalt de dienstdoende arts samen met de kliniekcardioloog, binnen een tijdsbestek van maximaal acht uur, of u opgenomen moet worden of dat u weer naar huis kunt gaan. Bij opname wordt u overgeplaatst naar de afdeling Hartbewaking  of naar de afdeling Hartziekten.

Op deze afdeling werkt één verpleegkundig team. Dit is een hecht team dat hart voor de patiënt heeft en waar vernieuwing en hoogwaardige cardiologische zorg centraal staan. Als verpleegkundig team werken wij intensief samen met de cardiologen, cardiologen in opleiding en arts assistenten.

Contact

Het contact met de afdeling Eerste Hart Hulp verloopt via de huisarts.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: