Multiple sclerose
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Samen met u

Samen met mensen die MS hebben, streven we naar de beste zorg volgens de nieuwste richtlijnen en wetenschappelijke bevindingen. Ook willen we patiënten graag betrekken bij de invulling van de zorg en samen richting geven aan de begeleiding en behandeling van de ziekte.

Klankbordgroep

In maart 2019 hebben we tijdens een informatiebijeenkomst voor patiënten gevraagd wie er deel zou willen nemen aan een klankbordgroep met andere patiënten. Deze klankbordgroep die we hebben opgericht denkt mee over het verbeteren en optimaliseren van de zorg. Denk daarbij aan evaluatie van de zorg, suggesties voor verbetering en voorlichtings- en discussiebijeenkomsten.

Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan deze klankbordgroep, stuur dan een e-mail naar MSklankbordgroep@rijnstate.nl.

Nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit voor mensen met MS. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de laatste edities.

Nieuwsbrief zomer 2023

  
Webinar 'MS in uw leven' 

Het MS team Arnhem en omgeving bestaat uit Rijnstate, Klimmendaal en Siza die met elkaar samenwerken om de zorg en begeleiding van mensen met MS in de regio te verbeteren. Samen organiseerden wij op 7 november 2023 uur een webinar voor mensen met MS, hun omgeving en hulpverleners.

Inhoud webinar
Er wordt veel onderzoek gedaan naar Multiple Sclerose (MS). Zo is er de laatste jaren veel aandacht voor stamceltransplantatie bij MS. Dit en andere onderwerpen kwamen aan bod tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 7 november.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: