Multiple sclerose
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Samenwerkingen

MS-Centrum Gelderland

Het MS-Centrum Gelderland is een samenwerkingsverband van Rijnstate, Slingeland Ziekenhuis, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ), Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Ziekenhuis Rivierenland. De opzet van de behandeling van multiple sclerose is in al deze ziekenhuizen hetzelfde. Elke maand bespreken we onze patiënten met elkaar. Neurologen van het VUmc uit Amsterdam geven ons hierbij extra advies.

Klimmendaal Revalidatiespecialisten en Siza

Rijnstate werkt op het gebied van multiple sclerose intensief samen met Klimmendaal Revalidatiespecialisten in Arnhem. Er is iedere maand een spreekuur in Klimmendaal met een neuroloog uit Rijnstate en een revalidatiearts en MS-verpleegkundige van Klimmendaal. Ook overleggen we om de maand met Siza over de MS-patiënten die bij Siza wonen.

Samen met Siza en Klimmendaal organiseren we één keer per jaar een informatiemiddag voor patiënten en zorgverleners, waarbij er een thema wordt uitgelicht. De betrokken zorgverleners zijn aangesloten bij MS zorg Nederland. Dit is een netwerk dat ervoor zorgt dat ook de aangesloten fysiotherapeut bij u om de hoek goed op de hoogte blijft over MS en korte lijnen heeft met het Rijnstate MS Centrum.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: