Multiple sclerose
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt hiervoor contact opnemen met de polikliniek Neurologie via telefoonnummer 088 - 005 7722. U vindt de polikliniek Neurologie in Rijnstate Arnhem, routenummer 15.

Verpleegkundige spreekuur MS

Ook voor een afspraak op het verpleegkundig spreekuur MS kunt u contact opnemen met de polikliniek Neurologie. Elke dinsdag is er spreekuur in Rijnstate Arnhem. Als u een afspraak heeft kunt u zich melden bij de balie van de polikliniek Neurologie. Op maandag kunt u bij de polikliniek in Zevenaar terecht, op dinsdag en Arnhem en op vrijdag in Elst. 

Telefonisch spreekuur

De MS-verpleegkundige is elke dinsdag van 8.30 tot 9.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen. Op woensdag is de MS-verpleegkundige tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar. U kunt bellen naar telefoonnummer 088 - 005 7722. Ileen Beikes en Esther van der Steldt-Prins zijn de gespecialiseerd MS-verpleegkundigen. 

Maandag, dinsdag en vrijdag zijn de polidagen; op maandag in Zevenaar, op dinsdag in Arnhem en op vrijdag in Elst.

Algemene vragen kunt u ook stellen door een e-mail te sturen naar msverpleegkundige@rijnstate.nl. Persoonlijke of medisch inhoudelijke vragen kunt u stellen via een e-consult in Mijn Rijnstate.

Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u na inloggen met uw DigiD toegang tot de beveiligde website Mijn Rijnstate. U kunt hier informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen bekijken, online een afspraak inplannen of een e-consult starten met uw zorgverlener. U kunt inloggen in Mijn Rijnstate via www.rijnstate.nl/mijnrijnstate.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: