1. Borstvergroting
Aandoening en behandeling
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Borstvergroting

De wens naar grotere of stevigere borsten leeft bij veel vrouwen. De borsten kunnen sinds de puberteit klein zijn of soms neemt het volume af na een zwangerschap of vermagering. Belangrijk bij een borstoperatie is dat u het zélf wilt en deze beslissing niet ontstaat door sociale druk van uw partner of mensen in uw omgeving. In het algemeen voeren we de ingreep niet snel voor het achttiende levensjaar uit.

Veilige ingreep

Een borstvergroting is een veilige en betrouwbare chirurgische ingreep. Na de ingreep blijven er altijd littekens over, maar die vallen meestal weinig of niet op. Veel vrouwen zijn tevreden over het resultaat.

Behandeling

Een borstvergroting gebeurt door een operatie van een tot twee uur waarbij kunststof prothesen in uw borsten worden aangebracht. De prothesen bestaan uit een zakje met siliconenrubber dat is gevuld met siliconengel of een ander vulmiddel (bijvoorbeeld water).

Meer weten?
Kijk dan eens op de site van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie

Onze specialismen

voor deze aandoening
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: