Voortplantingsgeneeskunde
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Gevolgen coronavirus voor vruchtbaarheidsbehandelingen

Vanaf 16 juli 2021 heeft Rijnstate de coronamaatregelen aangescherpt. Hierdoor is het helaas niet meer toegestaan om een begeleider mee te nemen naar uw onderzoek, gesprek of behandeling.

De afdeling Voortplantingsgeneeskunde breidt de zorg weer uit. KID-behandelingen kunnen zoals voorheen iedere maand plaatsvinden. Voor IUI-behandelingen geldt, dat er geen maand overgeslagen hoeft te worden. U kunt dus iedere maand terecht voor een IUI-behandeling.

Voor IVF-, ICSI- en cryo-behandelingen is er op dit moment een wachtlijst. Neem voor vragen contact op met de polikliniek Voortplantingsgeneeskunde op 088 - 005 6495. Dit kan telefonisch op werkdagen van 8.30 tot 11.30 op telefoonnummer 088 - 005 6459 of via de mail IVF@rijnstate.nl.

Gesprekken waarvoor u niet persé fysiek in het ziekenhuis aanwezig hoeft te zijn, worden nog steeds telefonisch gedaan. Omdat onze wachtkamer een beperkte capaciteit heeft, zijn partners in principe nog steeds niet welkom.

Uiteraard gelden in verband met corona nog steeds de basisregels in ons ziekenhuis:

  • Vul, voordat u naar het ziekenhuis komt, de digitale vragenlijst in.
  • Draag een mondneusmasker.
  • Kom alleen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Desinfecteer regelmatig uw handen.
  • Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Blijf dan thuis en neemt contact op met uw behandelaar.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: