Oogheelkunde
Mevrouw met bril

Samenwerking

Omdat het oog in verband staat met andere lichamelijke aandoeningen, werken wij samen met onze collega’s van Interne geneeskunde, Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO), Kindergeneeskunde en Neurologie.

Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ)

Rijnstate is onderdeel van de STZ-groep (Stichting Topklinische Ziekenhuizen) in Nederland. Deze klinieken hebben een onderling samenwerkingsverband met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de oogheelkundige zorg, kennisuitwisseling en optimaliseren van voorlichting voor patiënten. Op de website www.oogartsen.nl vindt u informatie over de verschillende aandoeningen van het oog en de mogelijke behandelingen daarvan.

Visser contactlenzen

In Rijnstate Elst werken we veel samen met een ervaren specialist in contactlenzen, Visser contactlenzen. Hierdoor kunnen we bijzondere medische aanpassingen doen aan contactlenzen.

Elvea

In Rijnstate Elst zit ook een externe partij voor ‘low-vision-zorg’, Elvea. Hier kunt u terecht voor visuele hulpmiddelen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: