Specialismen
Mevrouw met bril

Oogheelkunde

Het specialisme Oogheelkunde zorgt met diverse oogartsen en een gespecialiseerd team van optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten, OK-assistenten en spreekuurassistenten voor hoogwaardige oogzorg. Wij werken op alle vier locaties van Rijnstate. Hierdoor bieden wij oogzorg aan in een grote regio.

Oogheelkunde wordt in Rijnstate in de volle breedte uitgeoefend. Naast uitgebreide zorg voor staarpatiënten kunt u er ook terecht voor diverse andere aandoeningen op het gebied van uw oog, oogkas, traanwegen en oogleden.

Waardering van onze patiënten

Onze oogartsen leveren kwalitatief hoogstaande zorg, volgens de meest recente richtlijnen en met veel enthousiasme en klantvriendelijkheid. Onze patiënten waarderen de zorg bij oogheelkunde hoog met gemiddeld cijfer van een 8,1 (bron: patiëntwaarderingsonderzoek 2014).

Mevrouw bij balie oogheelkunde

We organiseren onze zorg rondom de patiënt met extra aandacht voor veiligheid en onzekerheidsreductie. Voor twee belangrijke patiëntengroepen binnen onze polikliniek, staarpatiënten en jonge kinderen, hebben we onze behandeltrajecten stap voor stap beschreven.

Rijbewijskeuringen

U kunt voor oogheelkundige rijbewijskeuringen op onze polikliniek terecht. Het CBR verstrekt u hiervoor een formulier dat u mee moet nemen bij uw afspraak met de oogarts. Geeft u bij het maken van de afspraak altijd aan dat het om een rijbewijskeuring gaat.

De kosten van een rijbewijskeuring worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Rijnstate brengt u hiervoor 122,94 euro in rekening.

 

Aandoeningen, behandelingen & onderzoeken

Patiëntervaringen

‘Ik zou iedereen met staar deze operatie aanraden’
Joke Düking - staar

Na jaren van slechter zicht bleek dat Joke Düking staar had. "Meteen na de operatie kon ik met dit oog al weer scherp en duidelijk zijn. Vooral de mooie kleuren vielen me op! Achteraf is het me allemaal erg meegevallen."

Lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: